Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nedavno sin je došao kući i rekao da želi da se ženi.Naravno nisam bila posebno oduševljena ali ipak to je njegov život i neka radi sa njega šta želi.

U skorije vrijeme on je doveo kući,ajd možemo da kažemo finu djevojku,to jeste tako mi je izgledala na samom početku poznavanja.

Od prvog dana kada je stigla u naš dom,šta god bih je pitala da uradi,zapovijedila da mi pomogne jer ne mogu sama stići sve ,ona bih samo podigla palac,kao uredu ali nikada,pa skoro nikada ništa nije uradila što bih je zamolila.

Jučer jer sam bila jako iznervirana tim njenim bezobrazlukom i nekulturom sam pitala zašto stalno diže palaca,a ona mi je vjerovali vi to ili ne rekla”IZ POŠTOVANJA MOJA DRAGA MAMICE”

Ja sam je tada u šoku upitala a kavog tog poštovanja molim te reci mi a ona je rekla “PA JA MISLIM DA JE BOLJE DA VAM POKAZUJEM OVAJ PRST(MISLEVŠI NA PALAC I PODIGLA GA JE) NEGO OVAJ U NA METAR OD MENE podgila jesrednji prst pravo meni u lice.

Ostala sam u šoku i nisam mogla da vjerujem da sam to zaslužila od nje.

Od provg dana sam je prihvatila kao svoje dijete,trudila se da joj bude lijepo i da se uklopi u našu porodicu i ako sam je nekada zamolila da mi nešto pomogne to sam radila jer mi je prijeko potrebna pomoć  bila a mislim da bih mi to mogla uraditi jer živi sa nama.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments