Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trenutna predsjednica Hrvatske je jedna najatraktivnijih predsjednica koje su se ikada javile. Njeno ime je Kolinda Grabar Kitarovć. Ona je rođena 1968. godine, ali bez obzira na  godine na ima šta pokazati.

Prošle godine kada je održano najgledanije sportsko takmičenje u fudbalu privalči je punu pažnju. Kako znate reprezentacija Hrvatske je bila viceprvak svijeta, pa je tako i Kolinda se istakla među masom i privlačila pažnju mnogih.

Mnogi je poštuju i vole baš zbog toga što se ne ponaša arogantno kao ostali političari, baš za razliku od toga ona ima jako prijatno i druželjubivo ponašanje.

Međutim pored brojnih osobina koje je krase, Kolinda se može pohvaliti izvanderdnim izgledom koji na koji mnogi ne mogu ostati ravnodušni.

Iako je u svijetu hrvatska predsjednica jako poznata, sada je postala popularna čak i u Indiji. Na koji način sada ćemo vam objasniti.

Naime, stanovnici Indije su nekako došli do fotografija iz 2017. godine gdje Kolinda obavlja posao koji ne ide baš uz njeno zanimanje. Na tim fotografija Kolinda je renovirala kuću, ali takođe i krečila je.

Mnogi su je podržali kada su to vidjeli, jer smatraju kako do sada nijedan političar nije bio ovoliko suosjećajan sa ostalim narodom.

Nakon javljanja ovih fotografija neki su čak i osudili jer smatraju da su one photoshop, dok drugi smatraju kako su slike prave i stoje uz Kolindu. Sada ćemo vam pokazati fotografije, pa vi sami prosudite da li se radi o photoshopu.

Pogledajte:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments