Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ja sam inače maloljetna,još uvijek nisam napunila 18 godina,a sa svojim dečkom sam jako dugo u vezi.Roditelji mi brane da budem s njim,ali samo je jedan razlog za to.Jer je on romske nacionalnosti.

Ja sam odlučila da poslije škole pobjegnem kod njege,jer dugog izlaza nema.

Javila sam svojim roditeljima da sam se udala.Napravili su veliku frku,vršili su veliki pritisak na mene govoreći mi da ću da napravim veliku grešku ali naravno ja ih nisam slušala jer sam bila jako zaljubljena u njega.

Majka i otac su mi stalno dolazili ispred doma u kojem sam živjela sa njim,pravili probleme i roditeljima od mog dečka,sadašnjeg muža.Ali ja sam ostala pri svojim riječima,nisam željela da se vratim kući.

Oni su plakali,molili,klečali ali ja sam odbijala.

Tokom prvih pet mjeseci naše veze sve je bilo super.On je bio izuzetno dobar prema meni,ali kasnije nastaje pakao.Krenuo je da me tuče da mi narađuje.Zatim nikada ga nije bilo kod kuće,samo je izlazio,provodio se po kafićima i to sve bez mene.Ja sam sjedila kod kuće i sve to trpila i krila u sebi.

Ja sam sada postala prava mala domaćica i samo za njega seksualni objekat.Već odavno je prestao da mi govori da me voli i nije pokazivao nikako ljubav prema meni.Totalno je hladan bio.

Zatim je otišao korak dalje.On mi je zabranio da se čujem sa svojim roditeljima,izbrisao mi facebook te uzeo mobilni telefon.Nisam smjela da izlazim iz kuće,te sam zamolila svoju svekrvu da malo porazgovara sa njim da vidi o čemu se tu radi.Ja sam stojala iza vrata i prisluškivala,čula sam strašnu viku i galami u vidjela kako je udara.Ušla sam u sobu da je zaštitim i obje smo onda dobile velike batine.

Njegov otac naravno nije odragovao na sve to i u kući je bilo stanje kao da se desilo nešto normalno.Ja sam odlučila da odem od njega i vratim se svojim roditeljima.

Par dana poslije,on me je molio d amu se vratim ali ja nisam željela.Kasnila mi je menstruacija uradila sam test i otkrila sam da sam trudna.Nisam mu za to nikada rekla i nikada neće ni saznati jer sam odmah zakazala termin da abortiram.

Sada kreće moj novi život.Školu nažalost nisam završila.Ali imam svoje roditelje i sa njima sada želim da popravim odnos i da ih slušam.Oni mi jedini misle najbolje.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments