Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ja se zovem Jasmina i iz Novog Pazara sam.Imam 36 godina i do sada se nisam nikada udavala.Ono što ja tražim jeste muškarca za brak,koji je ozbiljan.

 

-Najprijebih voljela da vas svepozdravim.Ja se zovem Jasmina i rođena sam i živim sam dugo u  Novom Pazaru.Sada živim u Sarajevu.Imam 36 godine i moje zanimanje jeste diplomirani pravnik,tim poslom se i bavim.U Sarajevu živim jer sam se zaposlila u jednoj privatnoj firmi i jako mi je dobro za sada.

Za sebe mogu reći da sam jako komunikativna osoba i iskrena i ovorena.Jako sam pravedna i trudim se uvijek da shvatam i poštujem tuđe stavove i mišljenje ali uvijek se drržim i svog.Pored toga,ja sam jako skromna ali volim da radim puno jer sam jako vrijedna.Svoje slobodno vrijeme iskoristim tako što idem u šetnje,volim da idem na izlete,da čitam knjige,ali i volim pogledat dobar film u kinu.

Najviše volim historiju,volimspomenike,tvrđave i sve ono što se pronađe iz prošlosti.Često sam i bila prisutna takvim događajima.Volim strane kulture.Mi smo svi povezani,svi ljudi na ovom svijetu.

Ja želim da pronađem dečka,koji je slobodan,čovjek koji želi ozbiljnu vezu ali da bih mogao i da stupi u bračne vode.Voljela bih da nađem normalnog dečka ali je moguće i da je visoko obrazovan.U ljudima jako često pronalazim kvalitete čak i one z akoje oni sami ne znaju.

Striktno da kažem,ne zanimaju me oženjeni muškarci,oni što su neozbiljni i pogotov ovisnicima o kocki i alkoholu.

 

Molim da mi se javite na broj (+387) 066/951-833

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments