Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trenutno najgledanije muzičko takmičenje na našim prostorima je ˝Zvezde Granda˝. Ovo je takmičenje koje se emituje već dugi niz godina i kako smo iz godine u godine nešto novo nas iznenada.

Međutim ove godine došlo je potpune promjene formata ovog takmičenje. Naime, ove godine svaki član žirija ima svoje kandidate sa kojima će raditi i kojim će biti mentori.

Po anketi koja je održana preko stranice Zvezde Granda po mišljenju gledaoca, većina misli kako Marija Šerifović ima najbolje kandidate.

Međutim i u Marijinoj grupi nije sve tako bajno. Već neko vrijeme su zategunuti odnosi između nje i kandidata Adama Labunskog. Nakon mnogih nesuglasica Marija je odlučila da ne bude više u njenoj grupu te je tako Adam diskvalifikovan zbog neprikladnog ponašanja.

Marija je sve svoje fanove obavijestila preko Instagram story-a o čemu se radi i razlog zbog čega je Adam izbačen. Objanila je kako je njega zapravo diskavlifikovala zbog neprikladnog ponašanj a Marija je bila ta koja je samo potvrdila izbačenje.

Takođe Marija je rekla kako bi se sve brojke poklopile da će vratiti nekog takmičara koji je ranije isapo.

Nakon svega što je Marija rekla sve što ima, Adam je nakon toga objavio njihov chat i prepirku. Prema tim porukama svađa je vođena između hotela.

Nakon svih nesporazuma, Marija se javila na snimanju nove emisije Zvezde Granda. Gotovo je bilo nemoguće da dobije barem jedno pitanje o Adamu. Tako kada je dobila pitanje vezano za njega evo šta je rekla.

˝Što se tiče konkretno diskvalifikacije ja sa tim nemam ništa to morate pitati Sašu Popovića. Naravno jesam iznervirana zbog svega, a najviše mi je krivo što to narušava moje zdravlje koje mi je najbitnije.˝ – rekla je Marija

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments