Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jučerašnji dan je bio prepun izneđanjea.Prvo je bio jako lijep i sunčan dan, se krenulo smjenjivati da je nebo postalo tmurno i odjednom je pala tempertarura.

Zatim se desio veliki prepokret temperatura.Došlo je do velikih kiša koja je bila snažna i padala gotovo u cijeloj zemlji,dok je udrigm krajevima padao jak grad.

Nećete moći vjerovati kada vidite kakavonevrijeme je zahvatilo Srbiju.Nikada do sada se nije ovako nešto desilo,

Grad je padao veličine klikera,ko god da se našao napolju u to vrijeme mogao je da bude povrijeđen bez sumnje.Slike su nastale u Vojvodini a nastale su u mjestu Jaša Tomić.

Na slikama se vidi kako livade se ne vide, ne vide se trava i njihova polja,nego je cijelo prekriveno gradom do posljednjem mjesta.

Ali Srbija nije jedina država koju je zahvatilo nevrijeme.Nakonšto je ovako naglo pala tempertatura mnoge zemlje u regionu je zahvatilo nevrijeme i vremenska nepogoda koja se do sada nije desila.

 

Grad je pored Srbije,padao i u Makedoniji i Hrvatskoj.A njega se najviše plaše mnogi poljoprivrednici koji ne bih voljeli da to naškodi njihovim usjevima i da ne bih uništio sve što su do sada ulagali.

 

Ni ostali dijelovi zemlje nisu  prošli bez posljedica.Pored grada,padala je i jaka kiša.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments