Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Milijana Bogdanović i njen dečo su se jako brzo snašli u rijalitiju i u vilu i može se reći da jako uživaju.Ali desilo se nešto neočekivano,oni su se našli u ljubavnom torugolom.Naime,više nisu Milijana i Milojko nego je sada tu sa  njima i Aleksandar Požgaj.

Ona je osoba koja nema problem da otvoreno priča o emocijama koje gaji prema Požgaju,nije je sramota ničega i ne gleda nikako u Milojka i kako se on nakon toa osjeća.Milojko se trudi oko nje,trči bukvalno i vrijeme svoje provodi tako što je moli da budu skupa ali ona odbija to i pokušava da ga ignoriše.Svima je jasno da bi joj Milojko sve ovo do sada što je uradila oprostio,iako ono što ona radi sa Požgajem klasična pljeba koja se dešava javno pred svima.

Ali sa druge strane dešava se nešto sasvim drugačije,to jeste ona svo vrijeme govori kako voli Milojka i da će s anjim da ostane do kraja života,ne postoji ništa što bijh njih dvoje moglo da rastavi.

Pokazalo se da je Milojko jako poseban čovjek i da ima veliko srce jer joj sve prašta jako brzo samoda bih bio pored nje.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments