Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ako je jetra puna otrova i akose dugo vremena skuplja u jetri onda dolazi do problema jer jetra ne može da radi i da obavlja funkcije kako treba normalno.

Ljudi skroo nikada ne uzimaju u obzir na to da je čista jetra inače najvažniji faktor koji odmah pokazuju da li moguće da se desi da dođe do gubljena težine ili će taj proces mršavljena biti zaustavlje i neće davati vam nikakav rezultat nikada ili duži vremenski period nećete vidjeti da se išta dešava u promjeni.

Ako želite da izgubite par kilograma viška,mi vam savjetujemo da probate ovaj recept i da pomoću njega u potpunosti detoksujte svoju jetru i riješite problem.

Mi Vam savjetujemo da ovo pičće konzumiratei 3 dana i svoju jetru skroz očistite od otrova koji žive u vašoj jetri i skuplja se.

Ukoliko želite da probate ovo čudo trebate da poštujete sledeća pravila i sve će biti dobro. Što se tiče samog konzuiranja potrebno je da konzumirate 3 puta dnevno i to ponavljate naredna 3 dana.

Takođe bi trebali da jedete svježu hranu kako bi se lakše vršila detoksikacija jetre i na taj način bi lakše gubili kilograme.

Sve što vam je potreno za ovaj napitak je: 3 limuna, 1 šolja isjeckanog peršuna, 6 čaša vode i 5 stabiljki celera. Kada ste skupili sve potrebne sastojke potrebno je da limun, celer i peršun stavite u blender i da izblendate. Nakon toga ćete dodati vodu i sve to pomiješati.

Takođe ono što je važno da znate je da nakon prva 3 dana kada konzumirate ovaj napitak potrebno je da napravite pauzu od 10 dana te tek onda možete počete sa sledećim ciklusom.

 

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments