Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Iako je do prije par mjeseci bio predsjednik  Republike Srpske, Milorad Dodik je na posljednjim izborima izabran za člana tročlanog predsjedništva.

Kada je izabran na tu poziciju uradio je neke promjene ali one nisu toliko vidljeve i od neke važnosti.

Ipak on je rekao dok je na vlasti da nema namjeru da propusti niti jedan segment koji će donijeti dobro njegovom narodu, to jest narodu Republike Srpske.

Takođe nakon jednog sastanka koji je održan na Fakultetu političkih nauka, Dodik je dao izjavu. Rekao je kako će Republiku Srpsku pokušati dovesti u red što je više moguće.

Takođe je rekao kako on i njegov narod nemaju nikakvu obavezu sa bošnjačkim narodom. Njihov jedini zadatak je da održe mir i uravnotežene odnose sa Bosnom i Hercegovinom.

Međutim ono što je privuklo svačiju pažnju je njegov govor o džamijma. Naime, ono što je rekao zgrozilo je mnoge pripadnike vjere Islam.

Naime, Milorad Dodik je izjavio kako mu smetaju sve džamije koje se nalaze na prostoru Republike Srpske.

˝Sve džamije koje se nalaze u Republici Srpskoj bi trebalo da se sruše. Naravno ja poštujem to, ali nama srbima smeta ezan koji čujemo ujutro u 5 sati. Opet navodim ja to poštujem, ali neka oni to nose sebi˝- rekao je Milorad Dodik

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments