Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mnogi od vas su možda imali neke probleme sa izolacijom u svojoj kući ili pjavljivanjem rupa u zidu, ali to su vjerovatno bili sitni problemi. Kada vidite šta se desilo ovom čovjeke nećete vjerovati šta vidite. Cijeli svijet je u šoku.

˝Dok sam živio na farmi bilo mi je jako zanimljivo. Imao sam mnogo prijatelja koji su me svakodnevno posjećivali. Dolazili su mi konji od susjeda, tokom ljeta su dolazili čak i jeleni koji su jeli moje povrće. Takođe jendom kod mene se naselila porodica tvorova˝ -rekao je Mark Thaden

Pričao nam je kako dok su kod njega bili tvorovi, da je sve bilo zanimljivije, ali na kraju ipak zbog neugodnog mirisa, više nije mogao da izdrži pa ih je prebacio na bolje mjesto.

Nakon odlaska tvorova, kod njega se naselio jedan djetlić. On je često proovodio vrijeme kod njega ali i ponovo odlazio. Kao što vidite ovaj čovjek je baš mamac za životinje.

Međutim nakon nekoliko mjeseci druženja sa djetlićem desilo se nešto baš čudno.

Kada je Mark odlučio da renovira kuću vidio je kako mu na nekim zidovima ima dosta rupica. Međutim kada je počeo da ruši te zidove desilo se nešto jako čudno.

Naime, iz zidova su počele da izlaze hiljade šišsarki koje je kako kaže cijelo vrijeme skupljao dijetlić.

Ako vas zanima ovaj prizor kada vam hiljade šišarki izlazi iz zida, možete da pogledate jer je Mark sve to snimao.

 

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments