Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trenutno živimo u svijetu gdje se poštuje samo tuđe mišljenje i pomišlja se na ono što će drugi misliti. Neki takođe kažu da se ovaj svijet trenutno zove izkompleksirani svijet.

Međutim sada ćemo vam predstaviti djevojku koja je pored svih ozbiljnih problema koje je imala uspjela se izboriti sa svime i svoj san pretvoriti u stvarnost.

Naime , radi se o Erin Rupčić. Ona je 15-godišnja djevojčica koja je u svojo školi poznata po imena ˝bolesna djevojka˝. Erin se razboljena 28.03.2018. godine i od rada je sve morala da radi u bolnici. Od samog učenja pa do slavlja rođendana i svega što joj se dešavalo u životu.

˝Na početku sam bila razočarana ki nisam vjerovala da sam baš ja ta koja je dobila ovu bolest. Bilo mi je krivo što sam počćela gubiti kosu, što sam bila ismijavana. Ali naprosto poslije određenog vremena sve sam počela gledati na drugačiji način i sada živim bolje nego ikada.˝ – rekla nam je Erin

Kako smo saznali Erin je vidjela još prošle godine neku krvržicu na vratu. Nakon toga odmah je rekla mami gdje su otišle u bolnicu. Ljekar su rekli da je to samo cista koje su se lako riješii.

Međutim poslije određenog vremena dolazi do komplikacije te tako Erin dobija ovu nemilu bolest.

Na početku je kaže bilo teško pomiriti se sa sudbinom ali kako je vrijeme odmicalo sve je bilo lakše te se navikla i živi bolje nego ikada.

˝Pored brojnih prijatelja koje sam izgubila, sa druge strane mi je drago jer sam upoznala toliko dobrih ljekara, sestara koji su mi pružali podršku i pomogli mi u svemu˝ – kaže Erin

Iako ima samo 15 godina naučila je veliku životnu lekciju koja će joj pomoći za čitav život.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments