Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ova mlada žena Sanela koja ima 38 godina i dolazi iz Kaknja.

Dobar dan dragi prijatelji,moje ime je Sanela i imam 38 godina.Ja sada živim u Kaknju,to je gradić u Bosni i Hercegovini.

Moje zanimanje je bibliotekarka i naravno kako je to slučaj u Bosni i Hercegovini ne radim svoj posao.

Neb ih da iznosim javno kojim se to poslom sada bavim jer je to moja privatna stvar ali naravno da ću da kažem kada se upoznam sa adekvatnom osobom.

Moj rodni gradić jeste Kakanj i za mene to je najljepši grad na svijetu.tu sam došla da živim to jeste vratila se nakon što sam završila fakultet bibliotekarstva na Univerzitetu u Sarajevu.

Ovdje sada mi žive roditelji,sestra i braća.

Ja sam inače jako porodična žena i moja sreća jeste u tome da živim u blizini svojih voljenih.Mi živimo u našoj velikoj porodičnoj kući.Imamo veliko dvorište sa puno cvijeća i tu provodimo mi svoje najljepše trenutke.

Čitav život sam ulagala u sebe i željela sam da postanem ostvarena žena sa svim što poželim.

Ja sam svoj život sredila do te mjere da je sve perfektno.Ali nažalost uvijek fali nešto.Ja ssam sama nemam muža,nemam djece i mislim da mi je pravo vrijeme za to.

Ja još uvijek ne mogu da pronađem adekvatnog muškarca za sebe,a jako bih voljela to.Da imam nekog ko je zauvijek pored mene i da sa njim dijelim sretne trenutke i budem voljena.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments