Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Većina današnjih modernih kuća ima tavana. Međutim neki od nas baš i često ne odlaze na njega. Poslije određenog vremena i zaboravimo šta se nalazi u njemu.

Tako je slučaj i sa Bobom, čovjekom iz Kalifornije. Naime, on već jako dugo živi sa svojom porodicom u Kaliforniji u jednoj skromnoj kući. Iako je zna da ia tavan, nije ga nešto često obilazio.

 

Kako je vrijeme odmicalo njegova žena je počela da čuje neke zvukove koji dolaze sa tavana, ali on nije obraćao puno pažnju na to. Međutim nakon nekoliko vremena i njegov sin je čuo neke zvukove te je Bob odlučio da provjeri o čemu se radi.

Otrkio nam je kako je mislio kako su to samo pacovi ili neki miševi, ali ono što je vidio kada se popeo na tavan ostao je zaprepašćen.

Kada se popeo na tavan, Bob je počeo da istražuje ali nije mogao da nađe o čemu se radi. Nakon nekog vremena u zidovima, među izolacijom pronašao je vjerovali ili ne kolumbijskog udava dugog čak 2 metra.

Bob je odmah pozvao službu za hvatanje zmija. Oni su odmah stigli i kada su uhvatili zmiji, otkrili su da  se radi zmiji sa starom kožom. Naravno to znači da je zmija bila smještena u kuću čak više od 4 godine.

Ukoliko imate i vi tavan a dugo ga niste posjetili, mi vam predlažemo da provjerite šta ima na njemu.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments