Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ova žena je Mara ima 40 godina i traži muškarca za udaju. Ukoliko baš mislite da vi možete ispuniti sve njene zahtjeve slobodno se javite.

Zdravo. Moje ime je Mara i imam 40 godina. Inače sam iz okoline Travnika. Nikad se do sada nisam udavala ali mislim da sam sada spremna za udaju i tražim pravog muškarca.

Živim na selu u porodičnoj kući sa svojim roditeljima. Završila sam srednju ekonosmku školu ali nisam imala vremena za visoko obrazovanja i ne pronalazim se u tome.

Jamislim da je moj život na selu jer me to ispunjava. Bavim se uzgojem voća, povrća. Mnogo volim životinje i imam dosta stoke.

Nisam spremna za odlazak sa sela jer je za mene život na selu savršen, i ne planiram nikad otići u grad.

Pored toga što volim životnije rado provodim vrijeme učeći strane jezike. Trenutno idem i na neke kurseve jer nikad se ne zna kad će mi možda zatrebati. To je to što se tiče mene.

 

Što se tiče muškarca nisam nešto puno zahtjevna. Nadam se samo da ću naći muškarca koji će da me voli i da provodi vrijeme sa mnom na seli zajedno sa mojim životinjama. Za mene je život na selu nešto najljepše i smatram da ću tu ostati zauvijek.

Ukoliko ima neki muškarac koji bi volio da živi sa mnom, neka se javi.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments