Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jelena Karleuša je dugo vremenski period u žiži javnosti i to radi seks afere koja ju zahvatila ali i razvoda sa svojom suprugom Duškom.Ona je prije apr dana odlučila da stavi tačku na razne spekulacije,te je objavila sliku svog muža na svom instagram profilu.

ž

Prije par sedmica odjeknulo je kao pravi bum.Duško je svoju suprugu Jelene Karleušu otpratio sa sa društvenih mreža te su to svi mediji prenijeli kao ekskluzivnu vijesti.

Ali izgleda radi pristiska javnosti to nije dugo potrajalo,te su njih dvoje u vrlo kratkom vremenskom periodu se ponovo zapratili.

Sada je Karleuša željela svima da pokaže kako ona i dalje voli jako svog muža ,te da misli na njega.Kako je on z anju jedini pravi muškarac i da ona ne želi ni da pomisli na drugog muškarca.Te je odlučila d apodijeli njeguv sliku na svom instagram stroriju.

Da Vas podjestimo početkom 2019-godine Jelenu su zahvatile razne stvari,naime,prvo je pala u jednu veliku sesk aferu gdje su u javnost procurile njene provokativne fotografije i razni snimci koje je objavio sporni nogometaš Ognjen Vranješ.Te dok je ona po sudu pokušavala ra diješi ovaj problem,njena majka je preminula od teške i neizlječive bolesti.Naime Divna se dugo godina borila sa rakom i nažalost nije bitku dobila.

To je Jelenu dotuklo,jer je Divna za Jelenu bila sve na svijetu.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments