Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Matura predstavlja jedan dio života koji se uvijek pamti. Međutim djevojke uvijek tome pridaju puno pažnju. Uvijek je tu međusobno takmičenje ko će obući bolju haljinu, ko će izgledati ljepše i slično.

Iako u posljednje vrijeme djevojke sve više i više pokušavaju da same sebi kreiraju haljinu te tako izgledaju identično, ono što je uradila ova djevojka sve je iznenadilo.

Naime ova djevojka je još dok je bila mala skupljala otvarače od limeki. Gotovo cijelog života ih je skupljala. Tako je ona od 6300 tih otvarača napravila svoju matursku haljinu.

Kako kaže u početku je pravila od ovih otvarača samo nakit, ali je pokušala i haljinu i sada je napokon uspijela.

˝Za ovakvu vrstu haljine potrebno je puno strpljenja i naporno rada. Naravno uz dobru volju može se sve postići sve bez problema˝ – rekla je autorica ove haljine

Takođe nam je otkrila kako kada se pojavila na maturi u ovoj haljinu reakcije su bile raznovrsne. Neki su bili oduševljeni dok su me neki osuđivali. Nju ne zanimaju tuđa mišljenja samo je rekla da je samu sebe očarala napravivši ovakvu haljinu.

Haljina je inače teška oko 2 kilograma. Pokreti u njoj su jako teški, dok sjesti je gotovo nemoguće. Pored svih ovih problema ona je bila nezaustavljiva cijelu noć.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments