Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

VEĆ DUŽI NIZ GODINA ZA JELENU KARLEUŠU SE SMATRA DA JE ESTRADNA LIČNOST KOJA ŽARI I PALI SVE GDJE PROĐE.ONA JE TOKOM SVOJE KARIJERE MIJENAJALA SE IZ KORIJENA.PORED SVOG FIZIČKOG IZGLEDA,MIJANJALA JE I STIL PJEVANJA I PJESME.ONA PAR GODINA IMA NEKI SPECIFIČNI STIL OBLAČENJA I MOŽEMO DA PRIMJETIMO DA JE ONA OSOBA KOJA VOLI DA EKSPERIMENTIŠE SA GARDEROBOM.MNOGI MEDIJI GOVORE O TOME KAKO JE JELENA KARLEUŠA SE PODVRGLA MNOGIM PLASTIČNIM OPERACIJAMA ALI I AKTUELNA JE UVIJEK TEMA NJENA KILAŽA.

Nedavno je sama Karleuša objavila fotografiju na kojoj se vidi njen napredak.Ona je napravila poređenje svog izgleda prije ali i sada i svim medijima i ljudima začepila usta.

Tokom devedestih godina Jelenu Karleušu se povezivali sa Zoranom Davidovićem Ćanda,ali ona je sve to negirala.Zatim nakon atentana ona je snimila pjesmu koja je bila posvećena sa nazivom “BALADA ZA ZORANA” I odmahnakon toga zaustavila promociju svog albuma.Ona je optužila Svetlanu Cecu Ražnatović kako je učestvovala u tom ubistvu i to je dovele do najveće svađe na estradi koja se ikada desila.

Karleuša je samo nakon 2 mjeseca zabavljanja udala se za Bojara Karića,koji je nećak od srpskog biznismena Bogoljuba Karića.

Karleuša je sada udata za Duška Tošića i sa njim ima dvije kćerke,Niku i Atinu.Oni žive u jako dobrom i skladnom braku.Svima je jako čudno to,jer je Jelena kontrovezna medijska ličnost,kako se njeno ime  nikada nije vazalo za neke preljube i to da je nevjerna svom suprugu.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments