Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prije nekolio dana desila se saobraćajna nesreća koja je uzdrmala svijet. U toj saobraćajnoj nesreću učestvovao je voz koji je udario ženu.

Nakon malo detaljnije istrage u kojoj je učestvovala policija utvrdilo kako se voz oteo kontroli te je došlo do ove neželjene nesreće. Kada se utvdrila smrt žene, uslijedila je indentifikacija nakon čega je cijeli svijet ostao u šoku.

Naime, poginula je jedna zaista poznata osoba koju smo svi voljeli. Radi se o jako poznatoj rdio voditeljici koja je radila na BCC. Život je izgubila u 40 godini.

Njeno ime je Kelly Jobanputra. Ona se bavi ovom vrstom posla već oko 15 godina. U početku je sama pokrenula svoj posao. Njen rad se svidio velikoj kompaniji BCC pa je počela da radi za njih.

Za BCC je radila do 2012. godine, te ih je napustila. Odlučila je ponovo da započne vlastitu radio stanicu. To je bila dnevna radio stanicu, pod imenom Radio 6 Music.

Saznali samo kako se Kelly porodila prije 2 mjeseca, te rodila drugo dijete. Nažalost sada će ta djeca odrastati bez majke.

Porodica Kelly Jobanputra je izjavila kako žele da se poštuje njena privatnost neko vrijeme dok se ne smiri situacije, te će oni sami progovoriti o ovoj nemiloj situaciji.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments