Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Danas vam donosimo priču jedne djevojke koja je šokirala javnost. Ukoliko mislte da joj možete da joj pomogete slobodno se javite. Poslušajte njenu priču.

Već sam dugo sa dečkom u vezi. Međutim prevarila sam ga i ostala trduna. Sada nikako ne znam ko je otac i jako sam zbunjena. Inače ja imam 28 godina, a on 29.

U vezi smo 3 godine i imali smo mnogo i uspona i padova. Međutim jedno veče sam izašla sa prijateljicama u klub da proslavimo rođendan moje prijateljice. U toj masi ljudi upoznala sam jednog momka i počeli smo međusobno komunicirati i odmah smo skontali da imam dosta tema za razgovor.

U međuvremenu smo plesali proveli čitavu noć zajedno. On mi je šapnuo kako bi trebali otići na mirnije mjesto, te smo napustili klub i otišli u hotel. Imali smo fantastičan sex, nakon toga smo razmijenili brojeve ali nikad više poslije toga se nismo čuli.

Poslije nekog vremena počelo mi je biti muka i nisam dobijala menstruaciju pa sam odlučila da uradim test za trudnoću. Test je bio pozitivan i odmah sam to rekla dečku. On je bio jako sretan i jedva čeka bebu i priča kako ćemo biti velika sretna porodica. Naravno ja se osjećam teško jer sam to uradila, ali sa druge strane ne smijem da mu priznam jer mislim da će me ostaviti.

Ne znam stvarno šta da radimo pomozite mi, recite mi šta da radim.

 

 

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments