Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trenutno jedan od najaktuelnijih reality parova su Milojko i Miljana. Oni su pažnju privukli zbog prevelike razlike u godnima koja je čak oko 50 godina.

Dok jedni osuđuju ovaj par jer smatraju da je sve lažno i gadno što oni prikazuju, drugi ih poštuju i podržavaju i vjeruju i njihovu ljubav.

Ovaj par je privukao veliku pažnju medija pa su zato ušli u reality show ˝Parovi˝. Tu borave već neo vrijeme ali ne ide baš sve u dobrom pravcu.

Naime, dolazi do čestih svađa između njih dvoje i mnogi smatraju kako se sad otkriva prava istina.

U ovoj kući dolazi do raznih situacija. Miljana je prva napravila prvi korak tako što je počela sve više vremena da provodi sa Pozgajem. Naravno, Milojku to mnogo smeta i nastaju mnoge svađe između njih.

Tako prije par dana desio se jedan incident u kome je Milojko slomio ruku i hitno je prebačen u bolnicu. Ni samoj produkciji nije jasno kako se sve to uspijelo dogoditi ali ono što je najbitnije da je Milojko sad dobro.

Čim se ovo desilo Miljana se zabrinula za njegovo zdravstveno stanje i počela je da plače. Međutim čim je shvatila da je sve u najboljem redu odmah je obrisala suze kao da nikada nije plakala.

Mnogi osuđuju Miljanu zbog njenog ponašanja i misle kako se ona samo pravi i igra neku vrstu reality igru. Sada nam ostaje da vidimo šta će se u nastavku dešavati. Šta vi mislite?

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments