Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Popularni hrvatskih blogger  Kristijan Iličić je u bukvalnom smislu te riječi cijeli svijet obišao.

On se trenutno sada nalazi u Etiopiji,

Na svojim društvenim mrežama je objavio nešto čime je oduševio sve ljude koje ga prate dugo vremena i izazvao veoma pozitivne reakcije.

Fotgrafija je inače stara oko osam godina.I na toj fotografiji se nalazi Kristijan i još dvije djevojčice kako u Turmiju bez stida onako opušteno i bez straha poziraju.

On je inače naišao na pleme Hamer.Sada se Kristijan ponovo nalazi tamo i odlučio je da pronađe djevojčica s obzirom na to da je jednu od njih istetovirao na svojoj ruci.

On je rekao kako se tetovirao inače u Banja Luci i da je termin za tetovažu čekao oko godinu dana.

On je tatoo majstoru od svih slika kojih je imao pokazao baš ovu i želio da ova slika bude na njegovoj ruci i da bukvalno sastavi priču koju je on tražio.

Djevojčice će cijeli život da nosi na ruci i to su mu jedne od njjačih emocija ikada bile kada je to uspio da uradi.

Ali potraga za djevojčicama koje su odrasle inače u srcu Etiopije,gdje se nalazi veliki broj plemena nije bila nimalo lagana.

On je pokazivao sliku to jeste tetovažu gdje god da se pojavio u nadi da će ih neko prepoznati.Te nakon izvjesnog vremena rođak od ove djevojčice je prepoznao i rekao da se ona nalazi oko 40-50 kilometara dalje od ovog sela.Otišli su u to selo ali nisu je pronašli,tu su saznali da djevojčica studira oko 48 kilometara udaljena otd tog sela.

Ali tu potraga nije stala,napokon ju je pronašao i slikao se sa njom!

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments