Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prije nekoliko dana se porodila velika zvijezda Aleksandra Prijović. Ona je pjevačica koja važi za najbolju izvođačicu koja se javila u ovo vrijeme. Svi su oduševljeni njenim glasom, ali izgledom.

Kako su svi njom očarani tako i sin Lepe Brene, Filip je očaran njome. Nakon nekog vremena Aleksandra se udala za Filipa, te prije nekoliko dana se porodila.

Iako su dijete krili od javnosti kao i sve informacije vezane za njega, mi smo uspijeli saznati nešto o djetetu. Naime, Stefan Živonijević, brat Filipa nam je ponešto otkrio o trenutnoj situaciji i energiji koja vlada u porodici Živonijević.

˝Aleksandar je za sada odlična beba, super nam je sa njim. Unio je novu energiju u našu porodicu. Samo nam smeta što stalno spava, pa se ne možemo igrati sa njim˝ – rekao je Stefan

Otkrio nam je kako je mali Aleksandar u skorije vrijeme bio malo prehlađen ali je sve je na kraju ispalo dobro jer se radi o maloj prehladi.

Što se tiče Aleksandre i ona se oporavlja i kako smo saznali već je počela da zakazuje datume za svoje nastupe. Takođe je i za svoje fanove najavila novu pjesmu, a zatim i album kojim će osvježiti ljeto koje nam dolazi.

Za sada možemo poželjiti da nam se Aleksandra što prije vrati na scenu i oduševljava sa svojim glasom.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments