Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

U tom trenutku mogu d akažem da sam bio najsretnija osoba na svijetu.Dok sam u svojim rukama čvrsto držao četvrto dijete koje je rodila moja supruga.Tada ni slutio nisam da će mi život da se preokrene za tren.

Samo nekoliko sati poslije,ja stojim na cesti i gledam mrtvo tijelo svoga sina.

Mladen se svo vrijeme tresao od boli dok je razgovorao sa novinarima,on je bio u velikoj nevjerici.

Nesreća se desila na cesti DC-28 Križavci-Bjelovar u Hrvatskoj.

Na toj ruti oko osam satimu je poginuo sin jedinac koji je imao samo 20 godina.

Mladić je stradao samo kilometar od kuće,kada se sa svojim motociklom zaletio u kamion koji je već prelazi putu.

Probudio me jako snažan udarac.Jeza me prošla kroz tijelo.Prizor je bio prestrašan.Na ulici je ležao mladić a dijelovi motora su bili svuda.Hitna pomoć je ubrzo stigla ali oni su mogli samo da ustanove smrt mladića.Neduko nakon toda tu je stigao i njegov otac.

On je bio uništen od bola ,kažu ljudi koji žive nedaleko od udesa.

Otac nastradalog dječaka je svo vrijeme ponavljao d ane zna šta je skrivio da mu na isti dan donese kćerku a na taj isti dan i oduzme sina jedinca.

Za poginulim bratom plakale su sestre Klara koja ima 6 godina i Tatjana koja je imala 14 godina.

Neki od rođaka,rodbine i prijatelja su bili uz skrhanog od bola oca,te i do njeg aje došla informacija da je njegova supruga Mirela u bolnici saznala za ovu bol i tudu te da joj ljekari morali dati sredstvo za smirenje.

I dalje u nevjerici otac je rekao kako je on nedavno kupio svom sinumotor.Stjepan u trenutku kada je poginuo se vraćao od djevojke.On je krenuo prema svojoj kući,kako bih se u tom trenutku pridružio sovm ocu u poslu.Oni su inače proizvodili ugljen i orjevno drvo.

Falilo je samo oko 700 metara da dođe do svoje kuće sa svojim sestrama i ocem podijeli vleiku radost dolaska nove prinove u porodici.

Ali desilo se nešto što niko nije očekivao.Iz firme “More” je krenuo šleper koji je kako bih prešao ulicu morao da blokira cijeli put te je na njih naletio mladić na Yamahi.

Kako javljaju tokom mjeseca marta desile su se 52 saobraćajne nesreće sa motociklistima te se savjetuju vozači da koriste opremu i svoju brzinu prilagode satnju na putevima.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments