Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pored brojnih zvijedza na našoj sceni većina njih izgleda fantastično. Međutim, folk pjevačica Jana je pjevačica koja se može pohvaliti najvećim grudima na čitavoj javnoj sceni.

Iako mnogi kažu da je ona ima višak kilograma te ne izgleda lijepo za svoje godine, Jana baš suprotno misli. Prije par mjeseci smo imali intervju sa Janom Todorović gdje nam je rekla šta misli o svom izgledu.

˝Mnogi me osuđuju zbog mojih kilograma. Čak su mi i neki rekli direktno da sam predebela i da moram ili smršati ili se druagačije oblačiti. ja baš suprotno mislim. Mislim da izgledom dobro, a što se tiče odjeće najviše volim da oblačim ono u čemu se najbolje osjećam˝- rekla je Jana

Iako se Jana dugo nije viđala u javnosti prije nekoliko dana na jednom pojavila se na jednom događaju. Mnogi su bili sretni da je vide nakon dugo vremena dok drugi su jedva čekali da je vidi samo zbog toga da vide da li radi na svom izgledu.

Jana se pojavila u uskoj bijeloj haljini koja je ostavili sve bez teksta, a što se tiče kilograma i dalje je ona ista  Jana.

Mi vam danas ekspluzivno prikazujemo sliku Jana sa tog događaja pa sami prosudite kako Jana izgleda.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments