Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trenutno jedan od najgledanijih reality-a na našim prostorima je ˝Zadruga˝. Ovaj reality traje već oko 8 mjeseci i u skorije vrijeme bi trebalo da se desi veliko finale koje će odabrati pobjednika.

Kao što većina vas koji pratite ovaj reality znate David je u vezi sa Anom Korać. Oni su priznali ljubav jedno drugome nakon što je Davidova bivša djevojka Aleksandra diskvalifikovana.

Prije nekoliko dana Ana i David su provodili zajedno vrijeme i prisjetili se svoje prošlosti. Najprije su pričali o djetinjstvu i životu djece prije i sada.

Nakon te teme Ana je počela da priča o onome što je privuklo pažnju svih medija. Naime, ona je pričala o svom bivšem dečku ali i bebu koju mu je donijela. Naravno javnost do sada nije bila upoznata sa ovim pa je ovo izazvalo veliku pometnju.

˝Ja sam njega baš voljela. Jednom sam prilikom kupila lutku bebu baš kao prava sa pelenama i svime. On ju je samo uzeo i bacio u žbunje. To mi je bilo baš krivo i plakala sam zbog te lutke˝ – rekla je Ana

Naravno to nije bila prava beba nego samo lutka. Ana je još pričala o svom bivšem momku kojeg je mnogo voljela kako ona kaže.

Ako vas zanima šta je još rekla možete da pogledate u video prilogu ispod:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments