Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kao što velika većina zna ove godine muzički show ˝Zvezde Granda˝ ove godine ima potpuno novi format. On je takav da svaki član žirija postaje mentor određenim takmičarima te im pomaže u pripremanju za nastupe.

Među svim članovima žirija mnogo se priča od strane publike da Marija Šerifović ima najbolje kadidate, ali za sada ništa ne znamo dok ne dođe to veliko finale.

Jedna od učesnica Marije Šerifović je i jako poznata bosanska Džejla Ramović. Ona je pobijedila još prije par godina na dječijem takmičenju u okviru produkcija Grand, ˝Neki novi klinci˝.

Ove godine je odlučila da se takmiči u Zvezdama Granda u jačoj konkurenciji. Još od prvog nastupa, Džejla je pokupila simpatije svih članova žirija i iz nastupa u nastup sve je bolja i bolja.

Kako je počeo 4 krug Džejla je izašla na scenu, te prošla u naredni krug sa maksimalnim brojem glasova dok je njena konkurencija Dušica otišla u baraž.

Nakon toga su uslijedili komentari žirija, naravno svi su bili oduševljeni ali komentar Đorđe Davida je privukao pažnju svih.

On je rekao kako je Džejla poput zmaja, takođe iz svog tog oduševljenja je rekao da je Džejla kreten. Ali naravno istakao je kako je rekao od oduševljenja bez ikakve zle namjere.

Tako je Džejla prošla direktno u nardeni krug, a sve detalje koji vas zanimaju možete pogledati na videu ispod na 1:07:11

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments