Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kao što svi znate prije 3 godine napustila nas je pjevačica Jelena Marjanović. Tačnije 2016. godine se digla velika prašina oko ovog gubitka. Niko nije mogao da zna ko je ubio Jelenu pa je počela velika istraga.

Postojale su svih ovih godina sumnje na mnoge osobe ali još nije tačno utvrđeno ko je ubio Jelenu. Takođe je i jedno vrijeme postojala je sumnja na njenog muža Zorana koja traje i dan danas.

Zoran je priveden još prošle godine tako što je izveden iz reality show-a ˝Zadruga˝ te je nakon toga odmah odveden u pritovr te se i dan danas ima tračak sumnje na njeg, jer se još nije tačno utvrdilo ko je likvidirao Jelenu.

Zoran je prije nekoliko dana izjavio kako smatra da će se taj počinioc otkriti nekada. Takođe navodi kako je gotovo nemoguće da se on još nije našao i da njegova rana još nije zacijelila.

˝Iako su prošle 3 godine, moja djevojčica i dalje živi bez majke. Ukoliko se nešto ne poduzme ja ću krenuti sam u istragu da nađem tog ko je ubio moju Jelenu. Ukoliko ne mognem da nađem njega onda ću nać njegov grob. Uglavnom ja moram njega naći˝ – rekao je Zoran

Kako će se riješiti ova dilema, i da li će se naći ubica Jelene ostaje nam da vidimo.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments