Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Selin Dion bez sumnje spada u jednu od najboljih pjevačica na svijetu.

Ne postoji ni jedna osoba koja je ostala imuna njene pjesme.

Ona ima predivan,čist glas i postoji veliki broj pjesama koje su obilježile njenu karijeru,a pogotov pjesma snimljena za film “TITANIC” KOJA JE NADMAŠILA SVA OČEKIVANJA.
Odmah tada se postavila jako visoko na ljestvici i rijetko koja pjevačic aće moći da joj se približi i da pjeva baš kao i ona!

Selin Dion sada ima 50 godina i svo vrijeme je u prisustvu svog 16 godina mlađeg plesača Pepa Munoza,te je s njim bila i na Pariškoj sedmici mode koja je održana prije par mjeseci.

Selin tvrdi da su njih dvoje samo dobri prijatelji i da nikakvih ljubavnih emocija nema između njih,nježni dodiri su ih odavali i davali sasvim drugačiju sliku od one što ona govori.

Pored svoje nove pratnje,Celin je pokazala da je jako smršala,te su njeni fanovi kada su je ugledali jako se zabrinuli za njeno zdravlje.Jer je ona izgledala sve ali ne samo zdrava.

To više nije ista Selin Dion kao od prije par mjeseci ili par godina.Očigledno je da sa njom dešto čudno dešava.Kako neki kažu moguće je da su neki teški psihički problemi .Ona je sigurno izgubila do 10 kilograma koji se na njoj znatno vide i jako ružnio izgledaju.

Kada su vidjeli njene slike svi su se negativno iznenadili ali mnogi njeni fanovi i jako uplašili z anjeno zdravlje!

Ona je prije 2 godine ostala potpuno sama,nakon što je preminuo njen 26 godina stariji od nje muž.Ona je to jako teško podnijela,veliki gubitak i jako bolni je bio za nju.Ona sa njim ima 3 djece.

Mi se nadamo da će Selin da se izvuče iz ovoga.Da će da pronađe novog emotivnog partnera koji će da joj izliječi tugu i da će ponovo da bude ona stara!

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments