Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kao što svi znate prije par mjeseci naspustio nas je kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Šabanu se desila velika saobraćajna nesreća u Njemačkoj vraćajući se sa nastupa. Ta vijest je šokirala mnoge i donijela veliku tugu na naše prostore.

Nakon smrti Šabana Šaulića počelo se pričati o svemu. Najprije je mnogima smetalo što je Šaban zakopan na grobu slavnih pa se vodila velika polemika o tome.

Kada se sve to prebrodilo, počela je priča o testamentu. Naravno svako iz porodice je zabrinut za svoj dio i bili su u strahu da ostanu bez njega. Naravno i to se sve smirilo ali njegova ljubavnica Cuca se nije javljala čitavo vrijeme.

Prije nekoliko dana Cuca je odlučila da s obrati javnosti i da kaže šta ona ima.

Naime, u posljednje vrijeme vrijeme dok je Šaban bio živ dosta je vremena provodio sa Cucom Negovanoć jer je ona bila njegova ljubavnica.

Cuca nam je rekla kako odkad je Šaban umro nije joj bilo ni do čega. Pao je mrak u njen život i jednostavno plače svaki dan. Pored svega rekla je nešto što je napravilo veliki šok u javnosti.

Rekla je kako joj je poslije Šabanove smrti samo svijetla tačka njihov sin. Mnogi su nakon ovoga ostali bez riječi a Cuca je samo postavila fotografiju sa njihovim sinom.

Kako će se sada sve ovo završiti i da li će Cuca tražiti dio nasljestva ostaje nam da vidimo.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments