Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ukoliko ste starija generacije ovog čovjeka se sigurno sjećate. On je zavodio sve redom, gdje god se pojavljivao bez obzira na godina.

Naravno radi se Vladi Kelemberu. Vlada je poznati pjevač koji spada u pjevče straije generacije. Pjevao je pop sedamdesetih godina ali pored fantastičnog glasa, imao je to nešto što je privalčilo gotovo sve žene pa je zbog toga jako kratko vrijeme postao jako popularan.

Još sedamdesetih godina bio je član jedne jako popularne pop grupe pod imenom Srebrna Krila. Nakon što je bio član njihove godine, zbog nepoznatih razloga je napustio bend.

Nakon toga 1984. zajedno sa Izoldom Barudžijom prestavljao je Jugoslaviju na Eurosonsgu.

Poslije tog Eurosonga odlučio je ponovo da se vrati grupnom radu te postaje član benda 4 Asa. Tu je bio član dugo vremena. Ukoliko se još niste sjetili o kome se radi to je pjevač koji je snimio hitove poput: Vino sa usana, Ja nisam kockar, Doris, i mnoge druge.

Što se tiče njegovog ljubavnog život on se oženio sa instrumentalistom violončela, Anom Rucner. Poslije nekog vremena se ostavario i u ulozi roditelja.

Sada poslije već toliko godina došli smo do slike Vlade. Iako mnogi govore kako se mnogo promijenio i kako nema ono nešto što je prije imao, mi vam predstavljamo sliku pa vi sami prosudite.

Pogledajte:

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments