Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

U posljednje vrijeme medijsku pažnju cijelog svijeta preuzela je poznata britanska porodica. Naravno radi se o kraljevskoj porodici. Evo o čemu se radi!

Kao što većina vas zna prije nekoliko mjeseci vojvotkinja od Saseksa, ujedno i glumica Meghan Markle se udala za princa Harryja. Naravno sve što je obavljeno na taj bilo je po propisima bez ikakvih problema.

Pored brojnih medija koji su tu bili prisutni oni su to obavili otmjeno u skladu sa njima.

I nakon toga mediji su i dalje pratili ovaj par bez prestanka i koliko je bilo u njihovoj moći. Tako se u posljednje vrijeme sve česće pisati kako je Meghan u drugom stanju i da čeka bebu sa Harryjem.

Na kraju se ipak ispostavilo da je istina što se tiče trudnoće. Harry i Meghan su nam samo rekli kako ne žele da javonost do rođenja ništa ne sazna o bebi.

Prije nekoliko dana Harry i Meghan su obajvili da se dan rođenja sve više približava i da će se slavlje rođenja održati privatno s tim da će mediji biti o svemu obaviješteni.

Međutim ipak nisu uspijeli da sve sakriju od javnosti te je isplivao jedan detalj što se tiče bebe.

Harry i Meghan su otvorili Instagram profil za bebu gdje će vjerovatno i obajviti prve slike bebe. Instagram je otvoren prije nekoliko dana pod imenom ˝Beba od Saseksa˝. Mnogi smtraju da je to nadimak bebe koja dolazi a mi ćemo za sledeće informacije sačekati do rođenja.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments