Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ukoliko ste se ikada zapitali kako da izbacite sekret ili šlajn iz pluća sada mi imamo rješenje za vas. Na osnovu istaživanja koje smo obavili evo rezultata koje smo dobili.

Sve što je potrebno da biste se riješili sljama iz pluća treba da pravite prirodne lijekove koji će djelovati na vaš respiratorni sistem te tako izbacivati sekret i slajm iz pluća.

Neki od tih prirodnih lijekova je bijeli slijez koji se korsiti kod djece. Međutim što se tiče odrasli kod njih se treba miješa rotkva sa crvenim lukom i mnogi drugi.

Što se tiče bijelog slijeza odnosno lijeka za djecu on se priprema na sledeći način. Potrebno je pripremiti slijez i hladnu vodu. To se treba zajedno izmiješati i pripremiti. Nakon što neko vrijeme to stoji može se konzumirati.

Kod odrasli se korsiti rotkva i crveni luk. Potrebo je pripremiti sastojke i pomiješati ih. Zatim dodati vodu i sve izblendati. Nakon što se izblenda taj lijek se smije odmah koristi. Najbolje je ovaj lijek konzumirati prije galvnih dnevnih obroka.

Ukoliko koristite neki od ovih lijekova zamolili bih vas da nam javite svoje rezultate, koji su jasno vidljivi nakon samo par dana konzumiranja ovih lijekova.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments