Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedan od najaktuelnijih reality parova je par koji čine miljana i Milojko. Oni su svojom vezom privukli pažnju madija još dok su bili u stvarnom životu napolju.

Nakon jako brzo stečene popularnost odlučili su da uđu u reality show kako bi se još više čulo za njih. Iako su mnogi bili zgroženi njohovom vezom vezom zbog prevelike razlike u godinama njih to ne zanima i oni su čvrsto odlučili da budu zajedno.

Međutim kako su ušli u reality počele su se stvari mijenjati Miljana je zapravo počela gajiti emocije prema Požgaju. Iako Milojku jako to smeta on se nekako suzdržava od svega.

Prije par dana desilo se nešto jako burno što do sada nismo vidjeli između ovog para. Naime, Miljana je burno napala na Milojka ne razmišljajući o tome što joj može biti otac.

Glavni razlog napada Miljane na Milojka je bio zato što joj je on rekao sve što misli o njoj i Požgaju. Njoj je to jako smetalo i bez obzira na sve fizički je napala Milojka.

Nakon toga produkcija je odmah reagovala i smirila Miljanu a Milojka su odveli u rehabilitaciju da utvrde da li je sve uredu sa njegovim zdravstvenim stanjem.

Kako će završiti ova dilema ostaje da vidimo. Šta vi mislite?

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments