Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Većina vas zna da pripreme oko vjenčanja kao isamo vjenčanje može da bude jako naporno kako za mladence tako i za njihove porodice. Glavni razlog je što mladenci žele da sve prođe u najbolejm redu bez ikakvih ispada, baš onako kako dolikuje.

Međutim danas za vas pripremamo priču kojam je njednom paru uništila cijelo vjenčanje. Bez obzira što su se pripremali jako puno, evo šta se na kraju desilo.

Ovaj par je napravio svadbu baš kakva se pamti. Ta svadba je bila kao iz snova. Jako luksuzna, organijzacija je bila na zavidnom nivou sve do najmanjih detalja. Svi su se trudili da ne fali hrane, pića i slično.

Mlada je izgleda kao u filmovima, a mladoženja takođe. Sve bi to bilo iz bajke da se nije desio ovaj nemili događaj, a evo o čemu se radi.

Naime, jednom od gostiju je skrenuo komadić mesa i došlo je do gušenja. u jednom trenutku se samo čuo vrisak. Međutim pošto je mladoženja bio vatrogasac, imao je određeno znanje iz medicine i znao ja kako da reaguje te je pomogao unesrećenom, i spasio mu život.

Sve je to ispalo na kraju u najboljem redu, a nekim slučajem je i snimljeno. Na kraju je to postavljeno i na internet, i postalo je jako viralno.

Pogledajte i vi:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments