Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gotovo svi znate da nakon što žena rodi dijete jako je teško da vrati svoju kilažu koja je bila i prije samog porođaja i trudnoće. Pored svih problema i nemogućnosti i dalje postoji određeni broj žena koji se jako rado vrati vježbama i ženi usavršiti svoj izgled.

Sada ćemo vam ispričati jednu priču koju smo dobili od naše čitateljice, pa možda i vi dobijete neku motivaciju koja će vas natjerati na treniranje i slično.

˝Imala sam jako dobar brak. Pored slaganja sa svojim mužem, i svih bračnih obaveza koje smo prolazili bez problema imali smo takođe i jako strastven brak.

Međutim kako sam ostala trudna i nakon porodđaja neku su se stvari počele mijenjati. Teško sam gubila kilažu gotovo pa nikako. Pokušavala sam sa raznim dijetama ali ništa nije pomagalo.

Međutim moj muž iz dana u dan je sve više trenirao i vježbao čak je i u garaži napravio mini teretanu gdje je provodio dosta vremena. Naravno ja sam odmah pomislila na prevaru.

Jednom sam uzela njegov mobitel i naišla na zanimljivu prepisku. Međutim nije bio sa drugom ženom nego sa njegovim prijateljom.

Tu je pisao kako naš odnos nije više kao nekada. Smeta mu moja debljina te me više ne može da odnese u sobu da vodimo ljubav, a to mu je kako sam saznala najstrastveniji dio.

Nakon toga sam počela svakodnevno da vježbvam bez prestanka zajedno sa svoji mužem i rezultati su itekako vidljivi.˝

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments