Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ja sam oženjen već dugih 11 godina i imam jako divnu ženu i sa njom troje djece.

Prije godinu dana ja sam se jako zaljubio u ženinu sestru,znam da je apsurdno i da o tome se ne treba pričati ali ni sam ne znam šta mi se desilo.Ona je mlađa od moje supruge 14 godina i skoro je napunila tek 18 godina.

 

Sigurno vam ovo zvuči kao neko opasno pravdanje ali ja jednostavno nisam kriv.Jednostavno ona me je toliko zavela da sam ja potpuno izgubio glavu ali kada smo probali prvi put mi više nismo mogli stati.Moram da kažem da je bilo fantastično svaki put i sveje bilo sve bolje.Nismo mogli da se suzdržimo.

Ne znam radi čega ali moja žena je mnogo ljepša i dosta zgodnija od svoje sestre ali u krevetu ne osjetim ni blizu uzbuđenje kao što se to dešava sa njenom sestrom,

Juče je kod nas bila njena sestra i moja supruga me je uhvatila kako njenoj sestri gledma u zadnjicu i onda mi je kroz šalu ne sluteći ništa zaprijetila da ne probam da imam išta sa njenom sestrom.Nasmijala se i otišla u kuhinju.Ja sam ostao skamenjen.

 

Ona draga jadnica ine zna da je njena sestra već zauzel anjeno mjesto i to već godinu dana.Nadam se da ona nikada neće saznati za to ali ako i ovo sazna Bog te pitao šta će se desiti sa nama i kako će sve ovo da završi.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments