Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prije par noći kao i svakog četrtka u Zadruzi uz voditelja Milana Miloševića je održano gledasnje snimaka koji su se desili prošle nedelje.Stvari koje su se dešavale i koje su bile najzanimljivije.Uvijek se desi tako da se Zadrugari odigraju više informacija nego što su željeli da to urade pa nekada se desi da izdaju i svoje najveće i najdublje tajne koje su trudili da sakrriju dugo mjeseci.

Krenulo je tako kada j epočelo emotivanje klipa na kojem se nalazi Aleksandra Subotić koja ogovara uveliko Marka Miljkovića ali i njegovu djevojku Lunu Đogani.Tokom tog razgovora ona je spomenula i uveliko ogovorala vezu njihovu te je nazavala Marka velikim ološem.

Krenula je polemika u vezi toga i posebnu pažnju je privukla tada Marija Kulić koja je krenula da komentariše čitavu situaciju oko povratka bivše zadrugarke Aleksandre Subotić,te je rekla da je ovo veliki projekat same produkcije i projekat Velikog Šefa.

 

Ona je prilikom te priče rekla kako je Aleksandra ušla u Zadrugu sa posebnim upustvima šta i kkao da radi a ta priča da joj je jako bogat novi dečko poslao razne poklone i bogato posluženje za slavu,da je to samo nešto izmišljeno i da takav dečko uopšte ne postoji.To je samo njena varka i laž.

 

Aleksandra se samo krenula smijati i spod oka gledala i nije željela ništa o tome da komentariše,a zatim su se nadovezali da druge zadrugare spomenu i iznesu mišljenje o njima.

Marija Kulić je komentarisala kako je ovo cijelo posluženje dijelo od Veliko Šefa i da je ona odmah prepoznala njenih ruku djelo.To je svima bilo jako jasno,ali pola njih je glupo i ne razumije sve to.

POGLEDAJTE VIDEO:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments