Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kao što smo i navikli predsjednici država imaju ogromno bogatstvo. Međutim pored svog tog bogatstva koje imaju ona i dalje moraju raditi i obavljati svoje predsjedničke poslove. Iako se njihove porodice i svo bogatstvo koje imaju kriju od javnosti, za vas smo pripremili nešto o jednom predsjedniku.

Naime, njegovo ime je Aleksandar Vučić. On je stupio na mjesto predsjednika prije nekoliko vremena i dan danas je na toj poziciji. Pored svega što on radi za Srbiju mada se to nekome svidilo ili ne, on za to prima ogromne novce.

Dokaz za to je i njegov vlastništvo u obliku stanova, kuća i slično. Sada ćemo vam malo ubližiti sve to što posjeduje Vučić.

Naime, njegovi roditelji posjeduju  trosoban stan koji je veličine oko 112 kvadrata, a vrijednost tog stana je 239 hiljada eura. Sa druge strane njegov otac ima stan veličine 80 kvadrata a vrijedi oko 111 hiljada eura.

Što se tiče kuća oni posjeduju i kuće u Jajincima, ali i nekretninu koja se procjenjuje na oko 1.128.000 eura. Pored toga on ima stanove i garaže u Beogradu koje se ukupno procjenjuju na oko 500 hiljada eura.

Pored toga on ima i stanove za kupljene za svoju djecu čija je vrijednost za sada nepoznata.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments