Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

U današnjem drušvu u kojem živimo svedjoci smo kako oko nas imaju različiti oblici ljubav. Pored standardnih tu su i ljubavi u kojim partneri imaju preveliku razliku u godinama, ali i biseksualci, homoseksualci i slično.

Međutim prije nekoliko mjeseci na našim prostorima pojavio je jedan Afrikanac. On je inače porijeklom iz Nigerije, i ime mu je Ugo.

On kaže kako mu se sviđa kod nas, uživa u našim običajima, hrani i svemu što se ovde dešava. Tako ne treba biti čudno kako Ugo dosta vremena provodi u našim restoranima.

Međutim restoran koji najčešće posjećuje je restoran popularne Brankice. Naime, ona ima restoran sa poznatim bosanskim jelima i on ga često posjećuje.

Međutim počelo se sumnjati kako se ne radi samo o novcu nego se Ugu i počinje sviđati Brankica. On svakodevno dolazi u njen restoran tu zajedno jedu provode vrijeme zajedno. Čak i jedno drugom daju zalogaju što je naravno privuklo svu pažnju.

Iako još nije usavršio naš jezik, Ugo nam je rekao kako voli jako da provodi vrijeme sa Brankicom, kako je prelijepa žena i sve najbolje za nju.

Kada smo nju pitali šta ima da kaže za Uga ona je rekla takođe kako je on fin i komunikativan momak. I otkrila nam je kako za sada nema još nijedan zvaničan izlazak pored tog restorana.

Međutim rekla nam je kako joj je kupio jednom priikom ogrlicu i stavio oko vrata, što smo se mi mogli i uvjeriti jer ju je nosila u emisiji kod Lee Kiš.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments