Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Svjedoci smo kako kada se rodi beba u porodici svi bi voljeli provoditi vrijeme sa njom što je više moguće. Međutim zbog obaveza koje donosi posao i osiguravanje svi materijalih uslova beba se mora ostaviti na čuvanje.

Tu na snagu supaju dadilje. Iako danas u svijetu postoji jako puno dadilja, opet roditelji moraju biti oprezni koga biraju da im čuva dijete.

Tako imamo jedan šokantan slučaj u jednoj porodici, pa pogledajte o čemu se radi.

Naime, jedna porodica je unajmila dadilja da im čuva dijete jer su oni navodno morali da idu na posao kako bi osigurali bebi sve što joj je potrebno za pravilno odrastanje.

Međutim kada su se vraćali sa posla beba je se čudno ponašala i njima nije bilo jasno o čemu se radi. Naime, beba je cijelo vrijeme plakala, i nije se smirivala tokom čitave noći. Roditeljima je to bilo sumljivo pa su odlučili da postave kameru.

Dok su oni bili na svom radnom mjestu, kamera je cijelo vrijeme bilježila kako dadilja provodi vrijeme sa djetetom. Kada su pogledali snimak, bili su šokirani.

Prvo su vijeli kako dadilja začeplja nos djetetu što je moglo dovesti do gušenja. Zatim su vidjeli kako udara dijete, a u jednom trenutku dok je plakalo je čak dijete bacila i od pod.

Roditelji nisu mogli vjerovati da to sve radi njihova dadilja pa je ona odma nakon toka dobila otkaz, bila je kažnjena, a dijete je dobilo novu dadilju te više nije bilo problema.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments