Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jelica nam dolazi iz Trebinja ima 32 godine. Kako kaže voli starije muškarce i želi da ih upozna jer je spremna na vez i druženje. A sada će vam se ona malo više predstaviti.

˝Zdravo. Ja sam Jelica, trenutno živim u Trebinju i imam 32 godine. Moje zanimanje je komercijalista i inače radim za jednu privatnu firmu. Trenutno živim u porodičnoj kući sa svojim roditeljima. Sa ama takođe živi i moja sestra.

Međutim ja imam svojposeban sprat koji ima i poseban ulaz. Završila sa srednju ekonomsku školu, upisala sam i fakultet ali zbog svih obaveza sam ga napustila. Inače planiram u budućnosti da ga završim.

Najviše volim šetnje po prirodi, ali i dobro društvo provod i slično. Uvijek sam voljela upoznati nove ljude sklapati prijateljstva i družiti se.

Što se tiče osobe koje tražim , u obzir dolaze samo straiji i ozbiljniji muškarci. Apsolutno mi nije bitno da li su imali brak iza saebe ili ga trenutno imaju, mislim da je to privatni život koji svako treba da vodi sam.

Kada govorim stariji muškarci mislim na one iznad 50 godina. Ukoliko ste iz inostranstva meni to ne smeta. Možemo se viđati kako vama ali i meni odgovara.

Javite se ukoliko mislite da ste osoba za mene.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments