Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Poznate estradne ličnosti su danas ili barem oni koji su na samom vrhu imaju velike količine novca jer su dosta ostvareni u svom poslu.Neki jako vole da ulažu sovj novac u nekretnine a nek od njih sa strane razne račune i strane banke slažu jer se plaše velikog našeg poreza i jednostavno se trude da žive od dana do sutra.

 

Mi smop odlučili da vam danas donesemo priču jednog poznatog folk pjevača i da vidite njegovu kuću u koju je bez sumnje jako puno uložio.

 

Sprska metropola Beograd mngoi kažu da je to sprski Holivod poznatih ličnosti.U tom gradu se nalaze velike vile i kuće koje su kupljene ili preuređena po njihovim vlastitim željama.U naseljima Bežanisjka kosa,Košutnjak i Dedinje i u samom centru Beograda postoji veliki broj velikih lijepih i elitnih kuća i tamo žive pjevači kao što su Jelena Karleuša,Ana Bekuta,Saša Popović,direktor Granda,Lepa Brena a mićemo vam u nastavku da pokažemo kako izgleda vila od poznato pjevača Mileta Kitića.

Mile Kitić jako puno nastupa,veliki dio svog života on provodi na nastupima a u poslednje vrijeme su mu nastupi u Švedskoj i Njemačkoj.On tu ima jako dobre honorare i kažu da zna izaći i do 10.000 eura,  a kako njegova karijera traje i nekoliko desetina godina on mkže da priušti sebi sve što poželi bez sumnje.

 

Pored zarade koju ima i koju ugovri on ima i bakšiš koji zna biti jako velik.Tako je on odlučio da svoju vilu renovira i preuredi i to nije bilo skupa z anjega.Apsolutno nije ni osjetio.Ono od čega se razlikuje od ostalih jeste jer ima bazen u prizemlju a to je jako rijetko za vidjeti.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE!

 

 

 

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments