Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Svjedoci smo kako u posljednje vrijeme dolazi do strašnih saobraćajnih nesreći. Uzroci su pijanostvo, slab opreznost pri vožnji i slično. Međutim ova saobraćajna nesreća je malo drugačija od ostalih. Pa pogledajte o čemu se radi.

Nemanja Lazarević momak koji ima 15 godina je stradao u saobraćajnoj nesreći. Dok je upravljao očev automobil vozio je brzinom čak 150 km na sat te je sletio sa ceste i zakucao se u drvo.

Ova saobraćajna nesreća se desila u jednom selu blizu Beograda. Inače on je sletio sa ceste a udaljenost od njegove kuće bila je nekih 700 metara. Inače vozio je automobil svog oca marke ˝mercedes˝.

Kada smo pitali njegove prijatelje jedni su smatrali da jedošlo do nesreće zbog neiskustva ili mu je pozlilo jer je on dijabetičar na inzulinima.

Da bi nesreća bila još tužnija tu noć Nemanja je trebao da proslavi svoj 16 rođendan. Prije nesreće je sjedio sa prijateljima u kafiću i dogovarali su se oko rođendana. Zatim je najboljeg druga odvezao kući i nakon nekih 10 miuta došlo je do ove saobraćajne nesreće.

Policija je odmah izašla na teren i preuzela slučaj. Za sada se samo zna da od automobila nema ništa te se nesmije ni pomisliti kakva je nesreća bila.

Pogledajte fotografije pa sami prosudite o čemu se radi:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments