Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Danas jedan od vodećih problema u svijetu je višak kilograma. Mnogi ljudi se sa time bore ali mali broj njih zna pravi recept kako da što prije smrša. Mnogi su probali razne recepte i razne dijete ali nije uspijevalo. Zato vam  mi danas donosimo pravi lijek za višak kilograma.

Naime, došli smo u kontakt sa ruskim doktorima koji su nam otrkili koju hranu da jedete da biste što prije smršali. Kada samo ih pitali šta treba da se jede njihov odgovor je iznenadio sve.

Rekli su da trebamo da jedemo sve ali u ishranu treba da se doda jedna namirnica koja će se što više konzumirati. To je ANANAS.

Oni govore kako je anas takvo voće koje imamo priliku da jedemo tokom čitave godine. Pored toga to je voće koja nas najviše zasladi a zapravo ima najmanje kalorija.

Ukoliko ni vi ne vjerujute da pomoću ananasa možete lako da smršavite sada ćemo vas upoznati sa nekoliko činjenica o ananasu:

1. On je odličan za zdravlje zuba. Jako brzo uklanja kamenac i izbijeli zube

2. Ananas je jedna od najslađih voćki tako da ga možete konzumirati umjesto slatkiša.

3. Sadrži vitamin A koji je odličan za zdravlje očiju, i vitamin C za srčane probleme.

4. Ukoliko se bavite sportom, ananas sadrži određeni dio kalijuma koji smanjuje grčeve u mišićima.

Nadamo se da smo vas upozanli barem sa nekim faktorima ananas te da ćete ga više konzumirati i tako poboljšati svoj život.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments