Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Svjedoci smo kako već zadnjih nekoliko dana kiša neprestano pada. Iako se svi pokušavaju spasiti od poplava, oni djeluju bez naše kontorle pa je takoveć nekoliko mjesto poplavljeno.

Trenutno se mnogi pitaju kada bi ove padavne mogle da stanu i kada bi se vrijeme vratilo u normalu baš kao pravo ljeto, grupa meterologa nema baš dobre vijest za nas.

Smatra se da će u skorašnje vrijeme još više padati kiša i da su nam na pomolu još veće poplave nego one u dobro zapamćenoj 2014. godini

Što se tiče Bosne i Hercegovine na tim prostorima kiša pada baš neprestano pada neka mjesta su poplavljena i ne zna se još za koje vrijeme će stati.

Na području Hrvatske pored kiše dosta su zastupljeni jaki vjetorovi koji uništavaju i čupaju stabla, semafore, vuku automobil po cestama Hrvatske.

Što se tiče Srbije na njihovom području je nešto bolje za razliku od navedene Bosne i Hrvatske jer je vedro sa obilnom kišom.

Iako mnogi smatraju kako će u buduće vrijeme biti bolje vrijeme nažalost nemamo dobre vijesti za vas. Grupa meterologa je najavila kako u buduće vrijeme bi moglo biti još gore nego sada te nam prijete poplave.

Zato vam upozoravamo da se pripremite da ne bi baš do vas došle ove neželjene poplave.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments