Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ako imate problema sa sluhom sada mi imamo rješenje za vas. Mnogi ljudi danas u svijetu imaju problema sa sluhom odnosno sa začepljanjem ušiju te stalno moraju posjećivati ljekara kako bi se riješili tog problema.

Ukoliko ste baš i vi jedan od tih osoba koja imaju problema sa ušima sada m imamo rješenje za vas koje ćete moći upotrebljavati i u kućnoj primjeni.

Što se tiče samog oštećenja ono može nastati iz raznih razloga kao što je trauma, infekcija pa sve do gena. s vremenom dolazi do mikro-oštećenja koji samo ugrožavaju vaš sluh.

Evo nekoliko riješenja kojim bi mogli da riješite ovaj problem, a oni su:

Prvo od rješenja koje bi vam moglo pomoći što će tiče sluha je lijek koje čine cimet i med. Potrebno je da samo napravite mješavinu ove dvije namirnice i da konzumirate dva puta dnevno.

Drugo rješenje čine zeleni čaj i crno vino. Kao što svi znate crno vino dobro utiče na naše raspoloženje ali i rasploženje i imunitet. Međutim kada ono dođe u dodir sa zelenim čajem i potpuno drugačiji efekat.

Evo o čemu se radi. Kada pomiješate zeleni čaj sa crnim vinom ono dobro utiče na nas odnosno na naše uho. Kada se te dvije namirnice pomiješaju dobije se neki vid kapi koje se stavljaju u naše uho i tako samo za par dana stvara se odličan efekat koji rješava sve probleme.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments