Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kao što znate već neko vrijeme u Bosnu i Hercegovinu dolazi određeni broj migranati i oni sve više i više naseljavaju ova područja. Pored toga što tu dolaze neki su čak i naselili neka mjesta na kojima žive i borave već neko vrijeme.

Iako su oni izbjegli rat u svojim zemljama većina ih je pobjegla i naselila se na naša područja. Ipak je to nekima smetali ali oni nemaju ništa s tim te migranti slobodno borave na područjima Bosne i Herceovine.

Međutim u jednom gradu Bosne i Hercegovine tačnije u Bihaću desilo se nešto što je mnoge zgrozilo. Naime, u Bihaću postoji jedan dio tog grada gdje se nalaze samo napuštene kuće u kojima niko ne boravi.

Pošto su one prazne i niko u njima ne boravi njih su naselili migranti. Međutim oni su iskoristilu tu dobrotu te zbog nezadovoljstva su napustili te kuće i zapalili ih.

Čak je jedan od migranata izjavio kako je njihova destinacija Njemačka te kako ovdje nemaju što tražiti.

Mnogi su nakon toga bili zgroženi zbog toga što su migranti palili te kuće i iskoristili dobrotu građana Bihaća. Oni smatraju da bi migranti trebali biti zahvalni što su iša dobili jer su ih građani Bosne i Hercegovine zaštitli od rata.

Kako će se završiti ova dilema oko migranata ostaje da vidimo u budućnosti.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments