Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedna poznata kompanija iz Amerike,zvana ComSonics,smještena u Virdžiniji,napravila je fenomenalan uređaj koji ima izgled kao i običnor radar,koji služi za čitanje brzine,ali ovaj uređaj je sasvim nešto drugo.On služi da čita frekfencije slanja SMS poruka,odnosno i prenos podataka ali razgovora na mobitelu.

Vi kada vozite i tipkate na mobitel,šaljete SMS  poruke,telefonirate bez HANDS-FREE OPREME ,mnogo ugrožavate saobraćaj,samog sebe ali i ljude pored sebe.Takvo stanje može do dovesti do strašnih posljedica.Do smrtnog ishoda za Vas ali i ljude oko Vas.Zato se zapitajte da li je to vrijedno jednog poziva ili SMS poruke.

Ovaj radar će da hvata mobilne telefone i njihove frekfenkcije.On se zove Sniffer Sleuth II,on odmah očitava da li vi šaljete sms poruke,mejlove,da li razgovarate na telefon.Američka policija je već ovaj radar dobila na probu,a na tržište će izaći čim prođe zakonska procedura,kako Vaša privatnost ne bih bila oštećena.

Ovo je jako dobra stvar i mi smao možemo da čekamo kada će se kod nas pojaviti ovo isto ili barem slično.Amerika je dobila to na korištenje,a mi ćemo dobiti k sigurno na naše podnijeblje kada Amerika isproba.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments