Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

U poznati reality show prije nekoliko mjeseci je ušao jako poznati par koji je baš privukao pažnju medija. Glavni razlog njigove popularnosti je bila velika razlika u godinama između ovo dvoje ljudi.

Naime radi se o Miljani i Milojko a razlika u njihovim godinama je 53. Još dok su bili u vanjskom svijetu privlačili su dosta pažnje, te su odlučili ući u reality show kako bi privukli još pažnje ali i stekli veću popularnost.

Kada su ušli u reality bilo je sve normalno neko vrijeme dok nije došlo do sukoba. Mnogi su rekli kako oni tek tada otkirvaju istinu i da je zapravo to sve lažno dok drugi misle da je to samo običan sukob između partnera.

Kako je vrijeme domicalo Miljana se počela sve više družiti sa jednim reality učesnikom Požgajom te su oni počeli da osjećaju nešto jedno prema drugom.

To je u početku Milojku smetali te kako vrijeme odmiče sve mu više smeta. Međutim Miljana na to baš ne obazire puno pažnju što se da zaključiti iz njenih poteza koje radi u reality-u.

Prije nekoliko dana Požgaj je počeo sa Miljanom baš intezivno da se druži te razmjenjuje nježnosti. U jednom trenutku je počeo da je dodiruje po cijelom tijelu što se može vidjeti na videu ispod.

Kako će se završiti ova dilema i ovaj trougao ostaje nam da vidimo.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments