Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Iz dana u dan u reality show Zadruga dešavaju se razne stvari. Posljednjih dana je jako aktuelna teme a sami učesnici su Ana Korać i poznati biznismen Filip Mijatov.

Priča je počela kako je Ana bila njegova djevojka što je ona negirala. Ona govori kako su oni bili samo prijatelji i ništa više.

Odlučivši da produkcija sazna istinu o čemu se tu stavarno radi, pozvali su Filipa Mijatova u studijo da ispriča svoju stranu priče i da se napokon istina otkrije.

Dok je Filip pričao jednu stranu priče njihovog odnosa sa druge strane Ane je pričalo svoju priuču. Pored cijelog tog razgovora koji je obavljen sa Filipom jedan stvar nam je zapala za oči.

Filip je spomunuo u javnosti kako njemu Anini prijatelji prijete te on sada traži pomoć. Pored toga Filip je objavio na svom Instagram profilu:

˝Ana Korać zna sve što se događa u vanjskom svijetu. Želio bih da zamolim produkcija da je pretrese da ja ne bih više dobijao prijetnje od njenih drugara. Samo želim da joj se oduzme mobitel koji je prošvercaka i da ne dobijam više nikakve prijetnje.˝

Nakon ovoga svi su ostaliu zattečeni i niko ne zna šta se dešava. Kako će se završiti ova dilema imeđu Ane i Filipa ostaje da vidimo…

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments